Beskyt din bolig med hulmursisolering

Vil du gerne spare penge på din varmeregning ved at efterisolere dit hus? Og vil du gerne beskytte dit hus mod skimmelsvamp og fugt?

Ring +45 25 34 78 18

Hos PMN Montage er vi eksperter i at udføre efterisolering af boliger. Overvejer du en hulmursisolering af din bolig, kommer vi gerne ud til dig og vurderer, hvorvidt din bolig er egnet til denne type af isolering, og hvor omfangsrigt det i givet fald vil være.

Vi udfører blandt andet hulmursisolering i Holstebro, Skive, Struer, Herning og Viborg, og kører ud til kunder i hele Midt-Vestjylland. Har du brug for vores hjælp, sender vi også gerne en mand hjem til dig.

Fordele ved hulmursisolering

  • Sparer dig for mange penge på varmeregningen
  • Relativ billig måde at efterisolere din bolig på
  • Forbedrer indeklimaet i din bolig
  • Modvirker fugt og skimmelsvamp
Få et uforpligtende tilbud

Hvad går hulmursisolering ud på?

Isolering af hulmuren fungerer på den måde, at der bliver pumpet papiruld eller såkaldt ESP-granulat ind i hulmuren mellem de to ydervægge i dit hus. Det giver en effektiv efterisolering, som ikke bare forbedrer dit indeklima, men som også kan hæve den indre murtemperatur med helt op til 3 eller 4 grader.

Det kan mærkes på din varmeregning, og det gavner din bolig i forhold til at undgå fugt eller skimmelsvamp.

Kan alle have gavn af hulmursisolering?

Det er ikke alle typer af boliger, der vil have gavn af hulmursisolering. Det kræver for det første, at dit hus er bygget med en ydervæg, som både har en ydervæg og en indvendig mur. Det er nemlig her i det hulrum, at hulrumsisoleringen finder sted. Derudover skal din ydervæg gerne være tæt og i fin stand, hvis en hulrumsisolering skal give dig den ønskede effekt.

Overvejer du at få foretaget efterisolering af dit hus, foretager vi gerne en vurdering af hvilken type af isolering, der vil være den bedste for dig.

Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering

Vil du gerne have os til at udarbejde et uforpligtende tilbud på hulmursisolering, vil vi altid sende en mand hjem til dig, inden vi giver dig en pris på arbejdet. Kontakt os på telefon +45 25 34 78 18 eller udfyld kontakt formularen herunder.

Kontakt PMN Ejendomsservice & Montage

PMN Ejendomsservice & Montage
Vigen 74
7830 Vinderup

Mobil:
+45 25 34 78 18

Mail:
mail@pmnmontage.dk