Din ekspert i krybekælderisolering

Bor du i et ældre hus med en krybekælder, som du overvejer at isolere?

Ring +45 25 34 78 18

Vi har specialiseret os i efterisolering af boliger hos PMN Montage. Vil du gerne efterisolere din bolig, så du kan spare penge på varmeregningen og optimere dit indeklima, hjælper vi dig gerne med at finde frem til den bedste løsning.

Krybekælderisolering er en kompliceret opgave, som du gerne skal have en fagmand til at løse. Vi udfører krybekælderisolering i Holstebro, Skive, Struer, Herning, Viborg og den øvrige del af Midt-Vestjylland.

Hvad er fordelene ved krybekælderisolering?

  • Besparelse på din varmeregning
  • Forbedring af dit indeklima i kælderen
  • Du slipper for kolde gulve og træk fra gulvet
Få et uforpligtende tilbud

Hvad er krybekælderisolering?

Især huse fra 50’erne og frem, som har flere år på bagen, er blevet bygget med en krybekælder. En krybekælder er placeret under husets fundament, og den har det primære formål at skabe luft mellem huset og jorden, som huset er bygget på. Den går ind og beskytter mod både fugt og kulde fra jorden nedenunder. Problemet med mange krybekældre er, at varmen kan slippe ud gennem gulvet, og det kan trække mange penge på varmeregningen.

Med en krybekælderisolering kan du undgå, at varmen forsvinder gennem gulvet. Selve isoleringen bliver lagt under gulvet, så varmen ikke længere slipper derigennem. Det giver både bonus i forhold til en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Stort set alle de boligejere, som har en krybekælder, vil kunne opnå en relativ stor besparelse på varmeregningen ved at få foretaget krybekælderisolering.

Kontakt os i dag for tilbud på krybekælderisolering

Hvis du har i tankerne at efterisolere dit hus med krybekælderisolering, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Giv os et kald på telefon +45 25 34 78 18 eller udfyld kontakt formularen i bunden af siden.

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt PMN Ejendomsservice & Montage

PMN Ejendomsservice & Montage
Vigen 74
7830 Vinderup

Mobil:
+45 25 34 78 18

Mail:
mail@pmnmontage.dk