Loftisolering og efterisolering af loft

Fyrer I for gråspurvene, og stiger varmeregningen fra år til år? Vil du gerne have efterisoleret dit loft, så du kan reducere din varmeregning?

Ring +45 25 34 78 18

Hos PMN Montage udfører vi loftisolering og efterisolering af loft. Et dårligt isoleret loft kan betyde mange spildte varmepenge, og med vores hjælp kan du spare penge hver eneste måned på din varmeregning.

Vi udfører opgaven på professionel vis, og vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp til efterisolering af dit loft i Struer, Holstebro, Skive, Herning eller andre områder i Midt-Vestjylland.

Efterisolering af loft – effektivt energisparetiltag

Har du et dårligt isoleret loft, behøver du ikke have nogen betænkeligheder ved at få efterisoleret det. De penge, som det koster at få det ordnet, er hurtigt tjent hjem igen, når du tager de penge, som du sparer på din varmeregning, i betragtning. Faktisk er en efterisolering af dit loft en af de mest effektive energisparetiltag, som du kan få foretaget i din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan udføres loftisolering og efterisolering af loft?

Vi anvender papiruld til at efterisolere dit loft, som vi blæser ind via en slange. Så længe du har en loftlem, er det muligt for os at komme til. Når vi er færdige, vil der typisk blive efterladt et lag papiruld på 200-300 mm i tykkelsen.

Det kan være nødvendigt at løfte gangbroen på loftet og sætte vindplader op mod taget og murværket for at sikre, at vinden ikke skaber træk. Dette forarbejde foretager vi om nødvendigt, inden vi går i gang med selve isoleringsdelen.

Vil du gerne have efterisoleret dit loft?

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på efterisolering af loftet i din bolig. Inden vi giver dig en pris, sender vi en mand hjem til dig for at vurdere, hvor omfangsrigt arbejdet vil være.

Kontakt os på telefon +45 25 34 78 18 eller udfyld kontakt formularen i bunden af siden. Så finder vi en tid, hvor vi kan bese dit loft.

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt PMN Ejendomsservice & Montage

PMN Ejendomsservice & Montage
Vigen 74
7830 Vinderup

Mobil:
+45 25 34 78 18

Mail:
mail@pmnmontage.dk