Sommerhus til salg

Vil du høre mere eller komme til fremvisning?

Til salg

AUTENTISK & CHARMERENDE SOMMERHUS I HANDBJERG

SE VIDEO

Adresse:
Vigen 72, 7830 Vinderup

Velkommen på Vigen 72 i Handbjerg, hvor du finder dette helt fantastiske sommerhus, som gennem den oprindelige byggestil har bevaret sin autentiske charme og vil appellere til dem, der værdsætter æstetikken og atmosfæren i et sommerhus. Enkelheden og den hyggelige stemning giver en følelse af tilbagelænet livsstil, hvor man virkelig kan koble af og nyde øjeblikket.

Huset er skønt beliggende, for enden af lukket stikvej, opført i 1981 og i 2023 moderniseret med blandt andet nyt køkken. Huset er velindrettet med to værelser, et toilet, et dejligt åbent køkkenalrum og et redskabsrum. Sommerhuset er fuldisoleret og ventileret med en varmepumpe der er installeret i 2023. Der er mod syd/vest en fin veranda til hygge, leg og gode muligheder for at nyde måltider i solen, udsigten til vandet og til aften se solen gå ned i vest! Derudover en stor græsplæne der inviterer til masser af aktiviteter.

Med kort afstand til det populære Handbjerg Marina, hvor der i sæsonen arrangeres en masse forskellige aktiviteter, er der også mulighed for at besøge et super godt spisested, lave vandsportsaktiviteter eller hygge sig på Marinaen med en is.

Et skønt sted – der skal opleves.

INFORMATION
  • Størrelse: 57 m2
  • Sommerhus rummer entré, køkkenalrum med hårde hvidevarer, 2 værelser og badeværelse med brusekabine
  • Vaskemaskine kan tilsluttes i redskabsrum 
  •  Overtagelse snarest

Pris: 995.000 DKK

Ring til Søren Kaastrup hos EDC Holstebro på tlf. 61 55 68 72 for at aftale en fremvisning!