Professionel montering af vinduer og døre

Trænger dit hus til nye vinduer eller døre? Eller vil du gerne have udbedret en skade?

Ring +45 25 34 78 18

Vi har specialiseret os i montering af vinduer og døre hos PMN Montage. Hvad enten du gerne vil energioptimere dit hus med energirigtige vinduer eller gerne vil forskønne dit hus med nye døre, sender vi gerne en mand hen til dig. Vi har hjemme i Vinderup, men vi tilbyder montering af vinduer og døre i Struer, Holstebro og hele den øvrige del af Midt-Vestjylland.

Spar på varmeregningen med nye vinduer eller døre

Blafrer gardinerne bag vinduet, eller bor du i en bolig af ældre dato, der stadig har de originale døre og vinduer, som huset blev bygget med i sin tid? Så vil du kunne opleve en stor forskel på din varmeregning, hvis du bruger penge på at få udskiftet dine vinduer og døre.

De produkter, som du kan få i dag, er af en helt anden kvalitet end for bare få år tilbage. Og der er klart en gevinst at komme efter i det lange løb. Og hvorfor fyre for fuglene, når du kan hjælpe både din pengepung og miljøet ved at få skiftet dine gamle vinduer eller døre ud med nye?

4 gode grunde til at få skiftet de gamle vinduer og døre ud

 Spar penge på el og varme med lavenergivinduer og døre
 Opnå større komfort i din bolig – Så det ikke trækker indenfor
 Du indbrudssikrer dit hjem
 Du gavner miljøet og gør verden lidt grønnere

Montering af vinduer og døre med indbrudssikring

Har du én gang oplevet at være udsat for et indbrud, vil du gøre meget for at undgå, at det sker igen. Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe med at indbrudssikre dit hjem.

Vinduer kan sikres med en effektiv grebssikring med enten nøgle eller fjeder. Din terrassedør kan gøres låsbar med kode eller med lås. Ønsker du at få sat en ny og mere sikker lås på din hoveddør, kan vi også gøre det for dig.

Skal vi hjælpe dig med dine vinduer og døre?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at tage fat i os. Kontakt os på telefon +45 25 34 78 18 eller udfyld kontakt formularen i bunden af siden.

Få et uforpligtende tilbud
Kontakt PMN Ejendomsservice & Montage

PMN Ejendomsservice & Montage
Vigen 74
7830 Vinderup

Mobil:
+45 25 34 78 18

Mail:
mail@pmnmontage.dk