Etageisolering og isolering af etageadskillelse

Bor du i en ældre ejendom med flere etager? Overvejer du, om du skal få foretaget etageisolering?

Ring +45 25 34 78 18

PMN Montage er din ekspert i efterisolering af boliger. Hvad enten du gerne vil have foretaget hulmursisolering, loftisolering eller etageisolering, kan vi tilbyde dig en professionel løsning.

Vi har flere års erfaring i branchen, og vi hjælper også gerne dig med at finde ud af, hvordan du bedst muligt får efterisoleret din bolig. Vi tilbyder isolering af etageadskillelse i Holstebro, Skive, Struer, Herning og resten af Midt-Vestjylland.

Hvem kan have gavn af isolering af etageadskillelse?

Når der nu til dags bliver bygget huse i flere etager, er etageisolering en naturlig del af byggeriet. Men sådan forholder det sig ikke med huse, der er af ældre dato. De huse, der er opført i 70’erne og længere tilbage, er sædvanligvis ikke blevet isoleret mellem etagerne. Bor du i et ældre hus, bør du derfor overveje, om isolering af etageadskillelse kan være gavnligt for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er fordelene ved etageisolering?

Bor du i et hus uden etageisolering, vil du typisk kunne spare flere tusinde kroner om året på din varmeregning. Uden etageisolering er der stor risiko for, at varmen kan sive ud af bygningen eller ned gennem etagerne. Og det kan betyde, at dit forbrug af varme er unødigt stort.

Udover besparelsen på din varmeregning kan den manglende isolering ved etageadskillelse også have betydning for støjniveauet i din bolig. Isolering holder nemlig ikke bare på varmen, men også på lyden. Du kan altså ikke bare spare på varmepengene og skåne miljøet ved at efterisolere din bolig. Du kan også minimere støjniveauet.

Kontakt os allerede i dag

Vil du gerne have professionel hjælp til etageisolering, er du velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på telefon +45 25 34 78 18 eller udfylde kontakt formularen i bunden af siden.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt PMN Ejendomsservice & Montage

PMN Ejendomsservice & Montage
Vigen 74
7830 Vinderup

Mobil:
+45 25 34 78 18

Mail:
mail@pmnmontage.dk