Papiruldsisolering til din bolig

Vil du gerne have efterisoleret din bolig med papiruld? Og vil du gerne have et tilbud på papiruldsisolering i din bolig? Vi tilbyder isolering i alle former:

Hulmursisolering
Læs mere
Isolering af krybekælder
Læs mere
Loftisolering
Læs mere
Isolering mellem etager
Læs mere

Hos PMN Montage tilbyder vi papiruldsisolering i Holstebro, Struer, Skive, Viborg og den resterende del af Midt-Vestjylland. Papiruld er yderst effektivt til at isolere din bolig. Det kan komme ind i alle revner og sprækker og slutter tæt. Det kan anvendes til langt de fleste former for isolering, hvad enten du har i tankerne at isolere din hulmur eller dit loft.

Med den rette isolering kan udgifterne til opvarmning holdes nede og indeklimaet forbedres. Isoleringen af vægge, lofter og gulve i din bolig forhindrer varmen i at flytte sig, så man bedre holder på varmen. Desværre er mange boliger dårligt isoleret og særligt boliger fra 1960’erne, 1970’erne og før mangler isolering.

Hvilke typer af isolering kan papiruld anvendes til?

Hvad er fordelene ved papiruldsisolering?

En af de mest anvendte former for isolering i dag er papiruldsisolering. Papiruld har en helt unik isoleringsevne, som ganske enkelt er svær at hamle op med. Papiruldsisolering har den klare fordel, at det formår at slutte tæt om rørføringer og andet, som kan være svært at isolere omkring. Det svøber tæt, og det forhindrer, at varmen siver ud gennem revner, sprækker eller andre utætheder.

Papiruldet bliver blæst ind i hulmure og ved etageadskillelser med en slange, og det gør det muligt at anvende til stort set alle former for isolering. Med papiruld er der mange penge at spare på din varmeregning – og det kommer både dig og miljøet til gavn.

Vil du gerne have et tilbud på papiruldsisolering?

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig eller hjælper dig med at vurdere hvilken type af isolering, der egner sig bedst til din bolig. Ring til os allerede i dag på telefon +45 25 34 78 18 eller send din forespørgsel i en mail til mail@pmnmontage.dk. Så sender vi gerne en mand hjem til dig, der er specialiseret i isolering i alle afskygninger.

Få et uforpligtende tilbud på papirisolering
Klik her